ROND@LL@IRES


Un dia, per casualitat, vam trobar un vídeo. En ell, n'Iqbal ens proposava el repte d'ajudar-lo a recuperar i mantenir les nostres rondalles, aquesta vegada utilitzant les possibilitats que ofereix la tecnologia.Vam fer una presentació al seu bloc, més gent es va interessar per la proposta de n'Iqbal Camps.  Llavors hem estat molt enfeinats cercant la rondalla més meravellosa, fantàstica, que deixa sense alè, amb ànima de hakawati... Per a nosaltres, classe de 3r A del Dr. Comas, La flor romanial.
Hem compartit aquesta feina amb altres centres, ara tenim un lloc web amb totes les rondalles triades.


També hem explorat la seva història, fet que ens ha duit a escriure la nostra autobiografia.


Tenim companys rond@ll@ires a Catalunya, Eivissa i a altres pobles de Menorca. Coneixem moltes històries, sabem identificar rondalles i també que n'hi ha de ben interessants més enllà de Menorca.
Ara, el repte és ben difícil. N'Iqbal ens proposa agrupar-nos amb tres grups d'altres centres per fer col.laborativament una rondalla multimedia: El dia del miracle. Uf! Com ho farem? Doncs... en tornar ens hi posem. Farem feina al bloc que n'Iqbal ha creat per la rondalla que ens ha tocat.


Tenim en marxa tres blocs: el bloc de n'Iqbal, el rebostet i ara el de l'equip per fer la feina sobre el dia del miracle. Per tant, ens espera una feinada aquest tercer trimestre!
N'Iqbal  va tenir difícultats per fer la tria de rondalles. Recordeu? Na Dolça, la seva somera, el va ajudar. Aquí ho teniu!Coratge rond@ll@ires!!