dimarts, 28 de febrer de 2012

Què hi ha de nou aquests dies?

Aquests dies hem fet geometria a l'àrea de matemàtiques. A l'apartat de PRACTIQUEM us deixo també aquest enllaç.

A coneixement del medi hem fet feineta parlant del pas del temps. A la classe hem fet una línia del temps on anem situant els invents i descobriments a partir del 1850. Molts d'ells són màquines, tema que ara treballem. Aquí teniu l'enllaç que hem treballat a la classe.

dilluns, 27 de febrer de 2012

RONDALL@LL@IRES: La flor romanial

Aquesta va ser la rondalla que la classe va decidir que era la més meravellosa, genial i fantàstica. Va costar molt prendre aquesta decisió.
Aquests dies hem cercat el text de la rondalla, dibuixat seqüències de la història i gravat el text entre tots. Gravar les veus a l'ordinador amb micro va ser tot un èxit! Aquí teniu el resultat.
Sou uns artistes de la interpretació i el dibuix.Una vegada feta la feina, hem avisat a n'Iqbal. Ell ens ha contestat ja al bloc dels rondallaires, està molt content de la nostra aportació. També ha posat el missatge de correu electrònic que nosaltres li vam enviar divendres.
De moment hi ha cinc rondalles. Ara estarem a l'espera de saber quina és la següent passa...

dimecres, 22 de febrer de 2012

Touché!!!


Dijous passat vam celebrar el carnaval a l'escola. El tema van ser els jocs olímpics.
La nostra classe es va disfressar d'esgrima. A plàstica vam fer moltes setmanes de feina per la nostra disfressa.
Vam sortir pel poble a fer una bona volta. Va ser una xalada fer moltes bromes a la gent.
Bloggers: Iker, Irene i Joan

divendres, 17 de febrer de 2012

Benvinguts al bloc!

Hola a tothom!
Fa dies, els alumnes de tercer A, van plantejar la idea de tenir un bloc d'aula. Hem anat fent un recull d'idees i us asseguro que n'han sortit moltes! Per tant, endavant idò, aquí el tenim.
Tenen moltes ganes d'aprendre i de fer feina, volen explicar el que feim a classe també a través d'aquesta finestreta. Hem creat un nou càrrec: els bloggers, encarregats de publicar missatges o novetats. Poc a poc anirem posant tota la informació que hem acordat. Tenim feineta fillets i filletes!
Aquest bloc serà una eina per a compartir vivències amb pares, mares, germans, altres familiars i amics. També un espai on trobar propostes per conèixer millor les possibilitats educatives d'internet.


Espero que passeu bons i profitosos moments al nostre rebostet!

Peggy